M -BROCHURE della Ambasciata Italiana
2018. dec 3.1 perc
Ingredienti
120 g di farro 1200 g di zucchine 400 g di pomodorini 100 g di olive 4 spicchi di aglio 4 cucchiai di olio di oliva Prezzemolo, sale e pepe
Hozzávalók
120 gramm tönkölybúza 1200 gramm cukkini 400 gramm fürtös paradicsom 100 gramm olívabogyó 4 gerezd fokhagyma 4 evőkanál olívaolaj Petrezselyem, só és bors
Elkészítés
A tönkölyt a csomagoláson feltüntetett leírás szerint megfőzzük. Leszűrjük, és félretesszük. Egy serpenyőben vízen megpároljuk a cukkinit, a fokhagymát, a paradicsomot és az olívabogyót. Amikor a cukkini megpuhult és a víz elfőtt, hozzáadjuk a petrezselymet, sóval és borssal ízesítjük, összekeverjük a tönkölyt és az olajat. Tálalás előtt 2-3 percig pihentetjük