M -BROCHURE della Ambasciata Italiana

2018. dec 3.1 perc

DIETA MEDITERRANEA XIII. MEDITTERÁN DIÉTA XIII. Ricette della DIETA MEDITERRANEA VIII. MEDITTERÁN DI

Insalata di Ceci e Spinaci al Limone - Citromos csicseriborsó és spenót saláta

Ingredienti


 
 800 g di ceci lessati (peso sgocciolato)  800 g di spinaci lessati  8 cucchiai di olio di oliva  Cipolla  Succo di Limone  Sale e Pepe


 
Preparazione


 
Condite i ceci con la cipolla, olio, sale e pepe. Lessate gli spinaci in acqua salata, scolateli e conditeli con olio e succo di limone. Mescolate i ceci con gli spinaci e servite.
 

Hozzávalók

 800 gramm főtt csicseriborsó (lecsepegtetett súly)  800 gramm főtt spenót  8 kanál olívaolaj  Vöröshagyma  Citromlé  Só és bors


 
Elkészítés


 
A csicseriborsót a vöröshagymával, olajjal, sóval és borssal ízesítjük. A spenótot sós vízben megfőzzük, leszűrjük, majd olajjal és citromlével ízesítjük. A csicseriborsót a spenóttal összekeverjük és tálaljuk.

#BROCHUREdellAmbasciataItaliana