Szakértőnk, Alberto Tibaldi Úr, az olasz konyhaművészet referense, az Accademia Italiana della Cucina magyarországi Delagátusa

Alberto Tibaldi Úr az olasz konyhaművészet markáns képviselője. Kiemelkedő munkássága immár több, mint 20 éve Magyarországon az olasz élelmiszerekről, hozzávalókról, tipikus olasz ételfogásokról való ismeretek terjesztésére törekszik. Különböző fórumokon, magyar egyetemeken tartott előadásokat, melyeken mindig hangsúlyozta: minden régiónak megvan a maga olaja, maga fűszerei, és az ott termő zöldségeknek is sajátos ízük van. Azért olyan fontos, egy adott terület élelmeit a helyi fűszerekkel és helyi borokkal párosítsuk össze, mert akkor lelhetjük meg a teljes ízharmóniát.

 

Italian cuisine club logo.PNG

Mancava da tanto tempo un blog di questo genere, per gli ungheresi non solo una fonte di ispirazione,  ma anche di educazione gastronomica. 

Ilona Dávid

vegetables-italian-pizza-restaurant
pasta 2
rizottó4
tirmisu
food-forks-noodles-46182

© 2017 Eu-Project Bt. 1081 Budapest, Bezerédi utca, 19; Adószám: HU25800474; Cg: 01-06-791333

FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK