


La gastronomia italiana in Ungheria ed i suoi esperti
Az olasz konyhaművészet és szakértői Magyarországon
BLOG REALIZZATO CON IL PREZIOSO CONTRIBUTO DI ALBERTO TIBALDI,
MEMBRO DELL'ACCADEMIA ITALIANA DELLA CUCINA
E CON LA COLLABORAZIONE DELL'
L'ISTITUTO ITALIANO DI CULTURA DI BUDAPEST, CHE OSPITA GLI INCONTRI
A BLOG LÉTREHOZÁSA AZ OLASZ KONHYMŰVÉSZET SZAKÉRTŐJÉNEK, AZ ACCADEMIA ITALIANA DELLA CUCINA TAGJÁNAK,
ALBERTO TIBALDI ÉRTÉKES HOZZÁJÁRULÁSÁNAK
KÖSZÖNHETŐ
ÉS A BUDAPESTI OLASZ KULTÚRINTÉZETNEK, MELY A TALÁLKOZÁSOK HELYSZÍNÉT BIZTOSÍTJA
Olasz konyha BLOG

Az olasz konyhaművészet titkai
magyarul

1. „Tésztás” szenvedély: mikor, hol, milyen formában és színekben?
Passione PASTA: quando, dove, come e di che colori?
2. FORDÍTSUK vagy NE FORDÍTSUK le magyarra a tészta megnevezéseit?
Dobbiano o non dobbiamo TRADURRE le denominazioni di diversi tipi di pasta?
3. Mi az OLASZ KONYHA BLOG, hogyan lehet nyelvet tanulni a blogportálon ingyenesen. Cosa è il portale OLASZ KONHYA BLOG e come si può studiare gratis l'italiano, respettivamente l'ungherese sul Blog
4. Vicces tészta megnevezések az olasz nyelvben és a magyar nyelvben. Nomi buffi di pasta in italiano e in ungherese
5. Játék, kérdések-válaszok, szabad beszélgetés - Gioco, domande-risposte, conversazione libera