top of page



La gastronomia italiana in Ungheria ed i suoi esperti
Az olasz konyhaművészet és szakértői Magyarországon
BLOG REALIZZATO CON IL PREZIOSO CONTRIBUTO DI ALBERTO TIBALDI,
MEMBRO DELL'ACCADEMIA ITALIANA DELLA CUCINA
E CON LA COLLABORAZIONE DELL'
L'ISTITUTO ITALIANO DI CULTURA DI BUDAPEST, CHE OSPITA GLI INCONTRI
A BLOG LÉTREHOZÁSA AZ OLASZ KONHYMŰVÉSZET SZAKÉRTŐJÉNEK, AZ ACCADEMIA ITALIANA DELLA CUCINA TAGJÁNAK,
ALBERTO TIBALDI ÉRTÉKES HOZZÁJÁRULÁSÁNAK
KÖSZÖNHETŐ
ÉS A BUDAPESTI OLASZ KULTÚRINTÉZETNEK, MELY A TALÁLKOZÁSOK HELYSZÍNÉT BIZTOSÍTJA
Tel: 36 70 541 2962
Settimana della cucina italiana nel mondo
23-29 novembre 2021, VI. edizione
VI. Olasz gasztronómiai Világhét
2021.november 23-27

TÉMÁK
-
Olaszország bio borászata
-
Vincenza Folgheretti ízelítője a „jövő boraiból”
-
A mediterrán diéta termékei
-
Finom és egészséges: az olasz konyha nélkülözhetetlen alapanyagai
-
Hogyan ismerjük fel az olasz élelmiszereket?
-
Mit takarnak az olasz védjegyek. Mit jelent az „Italian Sounding”?
-
A front-of-pack ételcímkézés olasz példája
-
Olasz gasztronómiai mesterkurzusok
-
Vegyetek részt az ALMA - The School of Italian Culinary Arts szakembereinek oktatásán!
-
Olasz piacok és a tradicionális fast food
-
Az Olasz Kultúrintézet a palermói Ballarò piacot mutatja be.
-
Főzőshowk
-
Otthon is elkészíthető recepteket mutatnak be a budapesti olasz éttermek séfjei.
-
Videók
-
Ismerkedj tovább az olasz konyha kiválóságaival!

bottom of page