top of page

Legyél regisztrált tagunk!

Az OLASZ KONYHA BLOG legelsősorban egy párbeszédet kezdeményező hely, így a regisztrált tag sokféleképpen lép interakcióba a többi taggal (magyar és olasz anyanyelvűekkel), a Magyarországon tevékenykedő olasz vendéglátás világával és az Olasz Kultúrintézettel, mely autentikus olasz helyszíne a rendszeres blogtalálkozásoknak.

A kultúrintézeti találkozások ingyenesek, de belépni a találkozásainkra, ahogy minden egyéb kultúrintézeti rendezvényre, az Amici dell’Istituto tagsági kártyával (évi 4000 FT) lehetséges.

Mit ad Neked az Amici dell’Istituto státusz? A  Blogtalálkozások naptára menüpont alatt tudsz erről tájékozódni.

           Milyen elönyőkkel jár az  OLASZ KONYHA BLOG website tagsága?

         Részletes leírást a Hogyan működik menüpont alatt találsz, de néhány fontosabbat megemlítünk itt is tömören összefoglalva:

- megkapod a meghívást a rendszeres (havi) Blogtalálkozókra (részletek a Blogtalálkozások naptára menüpont alatt) 

- rákerülsz a gasztro- események meghívottainak listájára

- blogtevékenységgel pontokat tudsz gyűjteni, azokért pedig olasz vendéglátósok jóvoltából bónuszok, kedvezmények és „olaszos” ajándékok boldog tulajdonosa lehetsz

- a blogtag saját fiókkal rendelkezik, itt megtalálja az esetleges éttermi online végzett megrendeléseit (ha az ITALIAN CUISINE LOVERS CLUB tagjaként, kedvezményesen teszi meg, weblapunkon keresztül) , vagy, ha valaki aktív cikkfordító vagy kommentáló, vannak kővetői, a fiókjában találja meg a tevékenységéről szóló statisztikákat, meg tudja tekinteni a többi tag blogcikkekkel kapcsolatos blogtevékenységi eredményességét.

     Mi az ún. "Blogtevékenység"?

- véleményt nyilvánítani egy-egy blogbejegyzésről (Like)

- véleményt nyilvánítani egy-egy fordításról, a fordításhoz kommentet fűzni (ha Ön haladó olasz nyelvtudással rendelkezik)

- kommenteket fűzni a blogbejegyzésekhez (újdonság: a kommentek lehetnek szöveggel, képpel, videóval ellátottak, de még hangos üzenetek is!)

 - követni a cikk szerzőjét vagy fordítóját

 - segíteni az olasz anyanyelvű blogtagoknak, akik a magyar nyelvet gyakorolják

 - a kultúrintézeti találkozókon aktívan részt venni

 - dialógust generálni a Blogon (magas pontszámmal jár)

-  blogcikkeket  lefordítani olaszról magyarra (legmagasabb pontszámmal járó tevékenység)

 - amennyiben gyakorolnád a fordítást, tanári segítségben részesülhetsz ingyenesen, erről részleteket a Hogyan működik menüpont alatt és az ITALIAN LIVE PRACTICE oldalon olvashatsz.

A OLASZ KONYHA BLOG portál Regisztráció 

sign up.png

 Az első és egyetlen lépés a szokásos SIGN UP e-mail címmel és jelszóval, vagy Facebook, illetve Google+ fiókkal valósul meg a regisztráció. Ezzel már a weblapunk tagja vagy!

bottom of page