Book cover HU.png
Könyv meeting
zoom.png

Kötetlen beszélgetés

Kedves Étteremvezető!

A pandémia kezdete óta figyelemmel kísérem a vendéglátás helyzeténak alakulását. Hazai és nemzetközi piackutatásokat és elemzéseket, az Egyesült Államoktól Európáig tanulmányoztam a domináló trendeket és igen mély következtetésekre jutottam. Ennek köszönhetően teljesen más rálátást kaptam a vendéglátóipari ágazatra és úgy gondolom, nagyon hasznos lenne, ha az éttermek vezetőinek kezében is lennének ezek az információk.

Ezért döntöttem így, hogy könyvbe foglalom mindazt, amit közel 2 éves kutatási munkám eredménye.
   A köny címe: A VENDÉGLÁTÁS HELYZETE A PANDÉMIA IDEJÉBEN ÉS HOGYAN TOVÁBB  UTÁNA?

Néhány hazai étterem tapasztalatait is szeretném belefoglalni a könyvbe. Az étterem képviselőivel – azon túl, hogy lehetőségük lesz bemutatni magukat, vendéglőjüket – szeretnék beszélgetni a járvány okozta nehézségekről, a túlélési stratégiákról és arról, hogy miképp változtak meg a körülményeik és mindennapjaik a COVID óta és vannak-e hasznos hozadékai is a szigorításnak? 

Amennyiben nyitott egy ilyen, kölcsönösen hasznos beszélgetésre, kérem kattintson ide: