top of page
Book cover HU.png

                             

                               

                                Kedves Étteremvezető!

 

 

                              Dávid Ilona vagyok, gasztroblogger.  Az Olasz-konyha-blog.hu  megálmodója és megvalósítójaként az olasz gasztronómiai ismereteket terjesztem itthon.

                             A pandémia kezdete óta figyelemmel kísérem a vendéglátás helyzetének alakulását. Hazai és nemzetközi piackutatásokat és elemzéseket, az Egyesült Államoktól Európáig tanulmányoztam a domináló trendeket és igen mély következtetésekre jutottam. Ennek köszönhetően teljesen más rálátást kaptam a vendéglátóipari ágazatra és úgy gondolom, nagyon hasznos lenne, ha az éttermek vezetőinek kezében is lennének ezek az információk.

       Ezért döntöttem így, hogy könyvbe foglalom mindazt, amit közel 2 éves kutatási munkám eredménye:

A VENDÉGLÁTÁS HELYZETE A PANDÉMIA IDEJÉBEN ÉS HOGYAN TOVÁBB A PANDÉMIA UTÁN

                      Néhány hazai étterem tapasztalatait is szeretném belefoglalni a könyvbe. Az étterem képviselőivel – azon túl, hogy lehetőségük lesz bemutatni magukat, vendéglőjüket – szeretnék beszélgetni a járvány okozta nehézségekről, a túlélési stratégiákról és arról, hogy miképp változtak meg a körülményeik és mindennapjaik a COVID óta és vannak-e hasznos hozadékai is a szigorításnak? 

      Amennyiben nyitott egy ilyen, kölcsönösen hasznos beszélgetésre, kérem foglaljon időpontot a "Könyv”                      nevezetű meetingre:

                       - klikkeljen az Időpontfoglalás ikonra

                      - majd válasszon egy időpontot a naptárból

                                                                   Köszönöm! Hamarosan találkozunk!

Ilona fotó 2.png
online meeting icon.JPG
bottom of page