


La gastronomia italiana in Ungheria ed i suoi esperti
Az olasz konyhaművészet és szakértői Magyarországon
BLOG REALIZZATO CON IL PREZIOSO CONTRIBUTO DI ALBERTO TIBALDI,
MEMBRO DELL'ACCADEMIA ITALIANA DELLA CUCINA
E CON LA COLLABORAZIONE DELL'
L'ISTITUTO ITALIANO DI CULTURA DI BUDAPEST, CHE OSPITA GLI INCONTRI
A BLOG LÉTREHOZÁSA AZ OLASZ KONHYMŰVÉSZET SZAKÉRTŐJÉNEK, AZ ACCADEMIA ITALIANA DELLA CUCINA TAGJÁNAK,
ALBERTO TIBALDI ÉRTÉKES HOZZÁJÁRULÁSÁNAK
KÖSZÖNHETŐ
ÉS A BUDAPESTI OLASZ KULTÚRINTÉZETNEK, MELY A TALÁLKOZÁSOK HELYSZÍNÉT BIZTOSÍTJA

Kedves Étteremvezető!
Dávid Ilona vagyok, gasztroblogger. Az Olasz-konyha-blog.hu megálmodója és megvalósítójaként az olasz gasztronómiai ismereteket terjesztem itthon.
A pandémia kezdete óta figyelemmel kísérem a vendéglátás helyzetének alakulását. Hazai és nemzetközi piackutatásokat és elemzéseket, az Egyesült Államoktól Európáig tanulmányoztam a domináló trendeket és igen mély következtetésekre jutottam. Ennek köszönhetően teljesen más rálátást kaptam a vendéglátóipari ágazatra és úgy gondolom, nagyon hasznos lenne, ha az éttermek vezetőinek kezében is lennének ezek az információk.
Ezért döntöttem így, hogy könyvbe foglalom mindazt, amit közel 2 éves kutatási munkám eredménye:
A VENDÉGLÁTÁS HELYZETE A PANDÉMIA IDEJÉBEN ÉS HOGYAN TOVÁBB A PANDÉMIA UTÁN
Néhány hazai étterem tapasztalatait is szeretném belefoglalni a könyvbe. Az étterem képviselőivel – azon túl, hogy lehetőségük lesz bemutatni magukat, vendéglőjüket – szeretnék beszélgetni a járvány okozta nehézségekről, a túlélési stratégiákról és arról, hogy miképp változtak meg a körülményeik és mindennapjaik a COVID óta és vannak-e hasznos hozadékai is a szigorításnak?
Amennyiben nyitott egy ilyen, kölcsönösen hasznos beszélgetésre, kérem foglaljon időpontot a "Könyv” nevezetű meetingre:
- klikkeljen az Időpontfoglalás ikonra
- majd válasszon egy időpontot a naptárból
Köszönöm! Hamarosan találkozunk!
