Settimana della cucina italiana nel mondo
                                      23-29 novembre 2021, VI. edizione

                                         VI. Olasz gasztronómiai Világhét
                                               2021.november 23-27

cover.JPG

      TÉMÁK   

  • Olaszország bio borászata

  • Vincenza Folgheretti ízelítője a „jövő boraiból”    

  • A mediterrán diéta termékei 

  • Finom és egészséges: az olasz konyha nélkülözhetetlen alapanyagai 

  • Hogyan ismerjük fel az olasz élelmiszereket?

  • Mit takarnak az olasz védjegyek. Mit jelent az „Italian Sounding”?     

  • A front-of-pack ételcímkézés olasz példája

  • Olasz gasztronómiai mesterkurzusok

  • Vegyetek részt az ALMA - The School of Italian Culinary Arts szakembereinek oktatásán!

  • Olasz piacok és a tradicionális fast food 

  • Az Olasz Kultúrintézet a palermói Ballarò piacot mutatja be.    

  • Főzőshowk

  • Otthon is elkészíthető recepteket mutatnak be a budapesti olasz éttermek séfjei.  

  • Videók

  • Ismerkedj tovább az olasz konyha kiválóságaival!

COVER 2.png