top of page



La gastronomia italiana in Ungheria ed i suoi esperti
Az olasz konyhaművészet és szakértői Magyarországon
BLOG REALIZZATO CON IL PREZIOSO CONTRIBUTO DI ALBERTO TIBALDI,
MEMBRO DELL'ACCADEMIA ITALIANA DELLA CUCINA
E CON LA COLLABORAZIONE DELL'
L'ISTITUTO ITALIANO DI CULTURA DI BUDAPEST, CHE OSPITA GLI INCONTRI
A BLOG LÉTREHOZÁSA AZ OLASZ KONHYMŰVÉSZET SZAKÉRTŐJÉNEK, AZ ACCADEMIA ITALIANA DELLA CUCINA TAGJÁNAK,
ALBERTO TIBALDI ÉRTÉKES HOZZÁJÁRULÁSÁNAK
KÖSZÖNHETŐ
ÉS A BUDAPESTI OLASZ KULTÚRINTÉZETNEK, MELY A TALÁLKOZÁSOK HELYSZÍNÉT BIZTOSÍTJA

Program

Alberto Tibaldi előadásban / Discors
Alberto Tibaáldi előad az olasz konyhaművészetről a PASTA történetéről

Alberto Tibáldi előadásban

Dávid_Ilona_házigazda-Host_dell'incont

Barátok vidékről
Messzirúl jötek, hogy résztvegyenek a rendezvényen - Invitati dalla provincia

Partecipanti - Résztvevők

Ez nem kell bele - Questo non ci vuole

Ezt_igen,_ezt_nem_-_Questo_sí,_questo_no

Fejtörés_még_az_olaszoknak_is_-_Difficil

Játék - Gioco

Prezentációt_hallgatunk_-_Ascoltimao_la_

Duma party - Quattro chiacchiere

Saukember_véleménye_aranyat_ér_-_Il_cons

Szabad_beszélgetés_-_Chiacchierate

Beszélgetés - Chiacchierate

Tényleg_-_Davvero
Program
PASTO, PASTA.......
bottom of page