DIETA MEDITERRANEA XI. MEDITTERÁN DIÉTA XI. Ricette della DIETA MEDITERRANEA VI. MEDITTERÁN DIETA re


Minestrone asciutto di ceci con pasta - Csicseriborsó száraz minestrone tésztával

Ingredienti

 160 g di pasta  1000 g di verdure da minestrone  1000 g di ceci lessati (peso sgocciolato)  8 cucchiai di olio di oliva  4 cucchiai di parmigiano  sale e pepe

Preparazione

Portare ad ebollizione abbondante acqua, aggiungere il sale e quindi le verdure ed i ceci. Quando le verdure sono cotte, unire la pasta. Quando anche questa è cotta, scolare e aggiungere l’olio ed aggiustare con sale e pepe. Servire con il cucchiaio di parmigiano

Hozzávalók

 160 gramm tészta  1000 gramm minestrone zöldség  1000 gramm főtt csicseriborsó (lecsepegtetett súly)  8 kanál olívaolaj  4 kanál parmezán  Só és bors

Elkészítés

Bőséges mennyiségű vizet forralunk, hozzáadjuk a sót, majd a zöldségeket és a csicseriborsót. Amikor a zöldségek megfőttek, hozzáadjuk a tésztát. Amikor a tészta is megfőtt, leszűrjük, hozzáadjuk az olajat, sóval és borssal ízesítjük. Parmezánnal megszórva tálaljuk

#BROCHUREdellAmbasciataItaliana

© 2017 Eu-Project Bt. 1081 Budapest, Bezerédi utca, 19; Adószám: HU25800474; Cg: 01-06-791333

FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK