DIETA MEDITERRANEA XIII. MEDITTERÁN DIÉTA XIII. Ricette della DIETA MEDITERRANEA VIII. MEDITTERÁN DI


Insalata di Ceci e Spinaci al Limone - Citromos csicseriborsó és spenót saláta

Ingredienti

 800 g di ceci lessati (peso sgocciolato)  800 g di spinaci lessati  8 cucchiai di olio di oliva  Cipolla  Succo di Limone  Sale e Pepe

Preparazione

Condite i ceci con la cipolla, olio, sale e pepe. Lessate gli spinaci in acqua salata, scolateli e conditeli con olio e succo di limone. Mescolate i ceci con gli spinaci e servite.

Hozzávalók

 800 gramm főtt csicseriborsó (lecsepegtetett súly)  800 gramm főtt spenót  8 kanál olívaolaj  Vöröshagyma  Citromlé  Só és bors

Elkészítés

A csicseriborsót a vöröshagymával, olajjal, sóval és borssal ízesítjük. A spenótot sós vízben megfőzzük, leszűrjük, majd olajjal és citromlével ízesítjük. A csicseriborsót a spenóttal összekeverjük és tálaljuk.

#BROCHUREdellAmbasciataItaliana

FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK

© 2017 Eu-Project Bt. 1081 Budapest, Bezerédi utca, 19; Adószám: HU25800474; Cg: 01-06-791333