top of page
Kik is vagyunk?

Ez a Blog az olasz konyhaművészetről szól és autentikus, akkreditált olasz gasztronómiai szakemberek által ellenőrzött információkat tartalmaz. A Blog küldetése többek között az, hogy a Magyarországon tevékenykedő olasz gasztronómiai szereplőket: vendéglátókat, ellenőrzött eredetű olasz élelmiszer- importőröket, terjesztőket megismertesse a magyar nagyközönséggel.

Ez a Blog az olasz konyhaművészet szakemberei hozzájárulásával jött létre, főként  Alberto Tibaldi Úr támogatásával, aki nélkülözhetetlen e blog megvalósításához. A Szakértők menüpont alatt olvashatsz további információt Alberto Tibaldi munkásságáról, szerepéről, valamint az olasz konyhaművészetről szóló ismeretek terjesztéséről Magyarországon. 

Szeretnénk kiemelni az Olasz Kultúrintézet értékes együttműködését is, amely autentikus és inspiráló környezetben biztosítja a személyes találkozókat - a Blog által generált párbeszéd elmélyítésének céljából -  a Blog olvasói és az olasz gasztronómiai szereplői között. E találkozásokon különböző programokkal igyekszünk kiegészíteni az olasz gasztronómiai szaknyelvi kurzus által és a Blog bejegyzései által nyújtott képet az olasz konyhaművészetről.

Dávid Ilona, az Accademia Italiana della Cucina, budapesti delegáció tagja,  az olasz gasztronómiai szaknyelv oktatója és azonos témájú online kurzus szerzője. További információk a kurzusról az Olasz gasztronómiai szaknyelv menüpont alatt: Italiano della gastronomia / Olasz gasztronómiai szaknyelvi kurzus.olvasható.

 

Dávid Ilona több szempontból is meghatározó szerepet játszott a jelen weboldalban. Ő volt az, aki kidolgozta a koncepciót és technikailag is megvalósította azt. Ezen túlmenően, számos szakértői cikket is írt, amelyek tovább erősítik szaktudását és hozzájárulnak a weboldal minőségéhez.

Írjon nekünk!

Köszönjük!

bottom of page