top of page

IADATVÉDELMI NYILATKOZAT

Adatkezelő a Promo Digital-Dávid Ilona E.V. (1077 Budapest, Izabella utca, 3/A), Nyilvántartási szám: 55326483, Adószám: 56656707-1-42.

Alulírott Promo Digital-Dávid Ilona E.V. (1077 Budapest, Izabella utca, 3/A), Nyilvántartási szám: 55326483, mint adatkezelő: Promo Digital-Dávid Ilona E.V. (1077 Budapest, Izabella utca, 3/A): ilona.david@olasz-konyha-blog.hu a következőkről nyilatkozok:

 

Az adatkezelés célja: a Francia-olasz/Dávid Ilona; Olasz konyha Blog/Dávid Ilona tevékenységével, szolgáltatásaival, rendezvényeivel, kapcsolatos információk, ajánlatok, hírlevelek küldése az Ön választásának megfelelően e-mail, postai levél vagy élőhangos telefonhívásos megkeresés útján.

Az adatkezelés jogalapja: az Ön közvetlen megkereséshez, illetve üzenetek küldéséhez adott hozzájárulása, melyet Ön bármikor, akár egyes kommunikációs csatornákra vonatkozóan is szabadon visszavonhat; a hozzájárulás visszavonása nem érinti a hozzájáruláson alapuló, a visszavonás előtti adatkezelés jogszerűségét.

Címzettek köre: Az Ön adataihoz kizárólag Dávid Ilona és a Promo Digital munkatársai.

A Francia-olasz/Dávid Ilona és az Olasz konyha Blog/Dávid Ilona hírlevél küldésre

  • a Wix.com, Francois Boulevard, 6th Floor, San Francisco, CA, 94158, és Wix.com Luxembourg S.a.r.l, 5, rue Guillaume Kroll, L-1882 Luxembourg által az Adatvédelmi nyilatkozatában (Privacy Policy)  adatvédelmet biztosít a wix website-ok (www.francia-olasz.hu, ehhez kapcsolódó www.olasz-konyha-blog) által nyújtott szolgáltatásoknál. Ezek lehetnek olyan website-on keresztül kommunikációval együtt járó szolgáltatások, mint például az e-mail marketing, vagy végső felhasználóval (website látogató, website regisztrált tag) azonosítását feltételezve website és telefonos applikációkon keresztül (Wix app, Tidio chatbot) folytatott párbeszéden. A Wx.com platform tulajdonosa kidolgozta a személyes adatok kezelését illetően az európai GDPR-nek való megfelelést az EU-US Privacy Shield Framework-ot és külön Svájcra nézve a Swiss-US privacy Shield Framework szabályzatokat, amelyeket a U.S. Department of Commerce DGPR-nek megfelelőnek találta és jóváhagyta.

A Francia-olasz/Dávid Ilona (Eu-Project Bt.) online fizetésre:

  • a Wx.com platform, alapítva 2006-ban, SzékhelyTel-Aviv, Izrael, ügyfélszolgálat00 1 415-639-9034 a PCI Security Standards Council által ellenőrzött biztonsági feltételek mellet működtet applikációkat, fizetési gateway-t és a Payment Card Industry Data Security Standards (PCI DSS) követelményeiknek megfelelően 1 osztályú minősítésű adatbiztonságú kezelő. A Wix Platform tulajdonosa rendszeresen szervez belső auditálást a ISO/PCI security certifications minősítés fenntartásának érdekében.

 

AZ ÖN KOMMUNIKÁCIÓS PREFERENCIÁI
 

Kérjük, az alábbi négyzetek bejelölésével adja meg Nekünk, hogy szeretne-e, illetve milyen módon szeretne információkat és megkereséseket kapni a Francia-olasz/Dávid Ilonától és az Olasz konyha Blog/Dávid Ilonától (A *-al megjelölt adatok megadása az Ön közvetlen megkereséséhez szükséges adat.):

 

 

Az alábbi módokon szeretnék információkat, hírleveleket és megkereséseket kapni:

 

Érintett teljes neve:

E-mail

Igen   

E-mail cím*

Postai levél

Igen   

Postai levélcím*

Élő telefon

Igen   

Telefonszám*

 

A honlapon található Honlap Felhasználási Feltételek tartalmazza azokat a feltételeket, amelyeknek megfelelően használhatja a www.olasz-konyha-blog.hu honlapot. A Honlap használatakor Önnek el kell fogadnia a jelen Adatvédelmi nyilatkozat feltételeit és a Honlap Felhasználási Feltételek. A Honlap Felhasználási Feltételek elválaszthatatlan részét képezik a jelen Adatvédelmi nyilatkozatnak.

bottom of page