top of page

A blog küldetése

Ez a Blog az olasz konyhaművészetről szól és autentikus, akkreditált olasz gasztronómiai szakemberek által ellenőrzött információkat tartalmaz. A Blog küldetése többek között az olasz gasztronómiai ismeretek terjesztése magyar nyelven. Minden oldal és blogcikk magyarul és olaszul is íródott, így a blogunk látogatása nyagszerű nyelvtanulási lehetőség is egyben.

Kik is vagyunk?

Dávid Ilona vagyok, a blog megálmodója és megvalósítója..

Olasz tanár és olasz gastro blogger, az Accademia Italiana della Cucina, budapesti delegáció tagjaként élő kapcsolatot ápolok a magyarországi olasz konyhaművészettel, szereplőive, szakembereivel.

Olasz gasztronómiai szenyelv online kurzus szerzője, amelyről az  Italiano della gastronomia / Olasz gasztronómiai szaknyelvi kurzus menüpont alat olvashatóak a részletek.

Ez a Blog és a blogtalálkozók Magyarországon élő olasz konyhaművészet szakemberei hozzájárulásával jött létre, főként  Alberto Tibaldi Úr támogatásával, aki nélkülözhetetlen segítséget nyújtott a blog megvalósításához. A Szakértők menüpont alatt olvashatsz további információt Alberto Tibaldi munkásságáról, szerepéről, valamint az olasz konyhaművészetről szóló ismeretek terjesztéséről Magyarországon. 

Szeretnénk kiemelni az Olasz Kultúrintézet értékes együttműködését is, amely autentikus és inspiráló környezetben biztosítja a személyes találkozókat - a Blog által generált párbeszéd elmélyítésének céljából -  a Blog olvasói és az olasz gasztronómiai szereplői között. A blogtalálkozásokon színes programokkal és élményekkel igyekszünk kiegészíteni a blog bejegyzésekben szereplő információkat. 

I Love Italian Cuisine Club
bottom of page