top of page

Ristorante BELLI DI MAMMMA

_edited.jpg

BELLI DI MAMMA

Qualitá prima di tutto. La pizzeria Belli di Mamma nasce dall’idea di portare a Budapest una pizza diversa, create per essere degustata e non solo mangiata. I nostri impasti sono tutti creati con farine di alta qualitá, in parte integrali, e sapientemente mixati dal nostro pizza chef in modo da ottenre un impasto soffice dentro e croccante all’esterno facile da digerire. La nostra pizza lievita 36 – 48 ore prima di essere infornata e servita ai nostri clienti. Il nostro forno napoletano cuoce la pizza a 450 gradi garantendo cosi di ottenere una cottura perfetta e leggera. Insieme alle pizze offriamo sempre una grande selezione di vini appositamente scelti in abbinamento alle nostre pizze.
Al Belli di Mamma potrete gustare una vera pizza di qualitá con prodotti freschissimi in un ambiente informale ma allo stesso tempo ricercato dove design e gusto si fonderanno in un’esperienza culinaria unica.

A minőség az első. Amikor megálmodtuk a Belli di Mamma pizzériát, egy új színt szerettünk volna Budapestre hozni. Egy olyan pizzát, amely nem csak azért van, hogy megegyék, hanem, hogy meg is ízleljék azt. A tésztánk magas minőségű, részben teljes kiőrlésű olasz lisztből készül. A pizza séfünk sokévnyi szakértelemmel készíti elő úgy, hogy egy belül puha, de kívül ropogós tésztát kapjunk, amely nem terheli meg az emésztésünket. A pizzáinkat 36-48 órán át hagyjuk kelni sütés előtt, így kerülnek a vendégeink asztalaira. A nápolyi sütőnk 450 fokon tudja biztosítani a tökéletes, autentikus sütést. Az ételeink mellé mindig ajánlunk széles borválasztékunkból, hogy a mindenki megtalálja a számára tökéletes párosítást. 
A Belli di Mammában élvezhetjük a minőségi pizza és a friss hozzávalók mellett a szép és otthonos környezetet is. Így olvad össze a kóstolás egy különleges kulináris élménnyé. 

bottom of page