top of page

2020, novemberi rendkívüli HÍRLEVÉL

  1. Az Olasz konyha blog életéről

             Egyrészről a világjárvány helyzete miatt, másrészről korábbi rendezvényeinket továbbgondolva a következőkre jutottunk:

Az Olasz konyha blog küldetése az olasz gasztro kultúráról szóló ismeretek terjesztése, melynek keretein belül Blog találkozókat is szervezünk.

Legnagyobb sikernek örvendő tavaly novemberi rendezvényünk az  Olasz kultúrintézetben szervezett  hal ételekről szóló találkozó volt, amikor a Pescheria tulajdonosa nem csak hogy maga beszélt a halételekről, de kóstolót is hozott halétel különlegességeiből.
Ennek köszönhetően 2020.szeptember 1-től megalapítottuk az I Love Italian Cuisine klubot, amelynek tagsága 2020.09.1-től – 2021.09.01-ig INGYENES!

A klub tagjai elsőkörben értesülnek a klub találkozókról, amelyek KISCSOPORTOS, BARÁTI TÁRSASÁG JELLEGŰ találkozások.
A részvételi lehetőség ezeken az eseményeken a Blog Olvasói számára vannak fenntartva.

 

2020.09.01-től kezdve a Blog találkozókat egy autentikus olasz étteremben tartjuk. Ezek az alkalmak tehát nem csak gasztrokulturális információkban, de az olasz konyha ízvilágában is gazdagok. A vacsora alatt fogyasztott ételek, valamint az azokhoz javasolt borok tekintetében mindenki a saját fogyasztása után fizet.

ILSUZTRACIÓ BLOGTALÁLKOZÓ.JPG

Milyen a hangulat az Olasz konyha Blog találkozóin? Nézd meg az eddigi rendezvényekről készült videóklipeket:

Blog találkozóink alkalmával az olasz konyha szakemberei és néha az Accademia Italiana della Cucina budapesti delegációjának tagjai a helyszínen, személyesen tartanak előadásokat.
Ízelítő gyanánt a korábbi találkozókról készült klipekből, beszélgetésekből a You Tube csatornánkon tudsz csemegézni. Kiemelném a 2020.10.09-i eseményünk előtti interjúnkat Graziano Cattaneo, a Ristorante Krizia tulajdonosával és egyben fő séfjével, amelyben bemutatót tart az eseményen szervírozandó ételekről, borról.

2. Az I Love Italian Cuisine klub

I love the Italian Cuisine club.jpg

A klub azzal a szándékkal jött létre, hogy az olasz ízek szerelmesei számára olyan események kerüljenek megrendezésre, melyek alkalmából olasz ételeket és borokat ismerhetnek egyszerre adva számukra első kézből származó gasztrokultúrális információkat és különleges kóstolókat.

A klubhoz egyrészről blog olvasók csatlakozhatnak, másrészt olyan olasz vállalkozások, akik nem csak az eredeti konyhaművészet szerint kínálják termékeiket, szolgáltatásaikat, hanem külön figyelemmel és tekintettel vannak az Olasz konyha blog törekvéseire. 

Fontosnak tartjuk azt is, hogy a hozzánk csatlakozó olasz vállalkozások időt szánnak az eseményeken való megjelenésre, valamint azok szervezésében is aktívan részt vegyenek, és az általuk kínált ételeket, borokat a lehető legkedvezőbb áron biztosítják a Blogolvasók-klubtagok számára. Természetesen szponzorációra is van lehetőség, melynek keretén belül a vállalkozók, a gasztro különlegességeket ingyenesen kínálják a résztvevőknek.

Csatlakozni szeretnél a klubunkhoz? Jelentkezz mailben:
ilona.david@olasz-konyha-blog.hu 

3.  Gasztro Esemény: Borkósólással egybekötött vacsora 2020.11.27-én 19.00-kor

Olasz konyha blog - BalliVini.JPG
Olasz konyha blog not transp.png

Az első olasz vállalkozás, amely csatlakozott az I Love Italian Cuisine klubhoz, a BalliVini-Euromarketbor. Webáruházuk itt tekinthető meg: www.euromarketbor.hu

A 2020.11.27-én a Ristorante Kriziában szervezett második Blogtalálkozónkon a BORKÓSTOLÓT Cav. Allessandro Balli, a BalliVini-Euromarket tulajdonosa szponzorálja. Ezen kívül a helyszínen a rendezvény résztvevői kedvezménnyel vásárolhatnak a megkóstolt borokból.

Mit lehet tudni Cav. Allessandro Balliról és az Euromarket által forgalmazott  BalliVini borkülönlegességekről? 

Meghívó.JPG

Kérlek, mielőtt regisztrálnál az eseményre, regisztrálj a klubtagságra!

A világjárvány helyzet miatt a rendezvényt KISCSOPORTBAN szervezzük minden egészségügy biztonsági intézkedést betartva.

bottom of page