Alberto Tibaldi kidolgozásában2019. okt. 12.4 percHalak / PescePesci d'autunno II. / ŐSZI HALAK II.Mit főzzünk? Ősszel könnyű ez a kérdés, mert sok a friss zöldség és természetesen a friss hal is! Elsősorban olyan idény-halfajtákkal készí
Dávid Ilona2019. okt. 4.5 percPESCE D’AUTUNNO I. / ŐSZI HALAK I.Milyen halfajták várnak minket ősszel a piacon? Ismerkedjünk meg az olasz őszi halfajtákkal! Az őszi halak közül három fajtát emeltünk ki: a
Dávid Ilona2019. szept. 4.4 percÉrlelt élelmiszerek Cibi fermentatiCIBI FERMENTATI E LE LORO PROPRIETÀ Érlelt élelmiszerek jótékony hatásaAz élelmiszerek érlelése legelsősorban tartósítási szükségletek kielégítésére kereshető vissza. Ős idők óta mindenhol a világon találunk érl
Alberto Tibaldi kidolgozásában2019. ápr. 23.3 percIl pomodoro - A paradicsom tápértékePARADICSOM III. A paradicsom tápértéke A paradicsom 94%-a víz, főleg a húsban (polpa, amely) telejsen ehető. Csak a fürtjei, a héja és a mag
Alberto Tibaldi kidolgozásában2019. febr. 8.2 percParadicsom / PomodoroIl pomodoro - A paradicsom eredetePARADICSOM I. A paradicsom eredete A “tomato” angol kifejezés az aszték “xitomatl”vagy “zitomatl”- ból jön, amit a mexikói népek használt