top of page
Alberto Tibaldi Űr, olasz konyhaművészet szakértője

Szakértőnk, Alberto Tibaldi Úr, az olasz konyhaművészet szekértője, az Accademia Italiana della Cucina magyarországi Delegáció tiszteletbeli Delegátusa

Az olaszok és étkezési kultúrájuk

Az olaszok és étkezési kultúrájuk

Riproduci Video
New!
Italian cuisine club logo.PNG

Az olaszok és étkezési kultúrájuk

Alberto Tibaldi Úr az olasz konyhaművészet markáns képviselője. Kiemelkedő munkássága immár több, mint 20 éve Magyarországon az olasz élelmiszerekről, hozzávalókról, tipikus olasz ételfogásokról való ismeretek terjesztésére törekszik. Különböző fórumokon, magyar egyetemeken tartott előadásokat, melyeken mindig hangsúlyozta: minden régiónak megvan a maga olaja, maga fűszerei, és az ott termő zöldségeknek is sajátos ízük van. Azért olyan fontos, egy adott terület élelmeit a helyi fűszerekkel és helyi borokkal párosítsuk össze, mert akkor lelhetjük meg a teljes ízharmóniát.

 

Gen.Michele Fasciano, az olasz konyhaművészet szekértője, az Accademia Italiana della Cucina magyarországi Delagátusa

Gen.Michele Fasciano bemutatja az Accademia Italiana della Cucina intézményt a 7.Olasz konyhaművészet Világhete sajtó konferenciáján 2022, novemberben

Dávid Ilona,  olasz konyhaművészet szakértője

Mancava da tanto tempo un blog di questo genere, per gli ungheresi non solo una fonte di ispirazione,  ma anche di educazione gastronomica. 

Ilona Dávid

vegetables-italian-pizza-restaurant
pasta 2
rizottó4
tirmisu
food-forks-noodles-46182
bottom of page