top of page

Az olasz konyhaművészet szekértői Magyarországon:
ALBERTO TIBALDI

Italian icon
Az olaszok és étkezési kultúrájuk

Az olaszok és étkezési kultúrájuk

Riproduci Video

          Az olaszok és étkezési kultúrájuk

Alberto Tibaldi előadása az első Blogtalálkozón 

Az olasz konyhaművészet szekértője, az Accademia Italiana della Cucina magyarországi Delegáció tiszteletbeli Delegátusa, az OLASZ KONYHA BLOG konzulense és tanácsadója, számos cikk szerzője, Alberto Tibaldi

Alberto Tibaldi Űr, olasz konyhaművészet szakértője

Alberto Tibaldi Úr az olasz konyhaművészet markáns képviselője. Kiemelkedő munkássága immár több, mint 20 éve Magyarországon az olasz élelmiszerekről, hozzávalókról, tipikus olasz ételfogásokról való ismeretek terjesztésére törekszik. Különböző fórumokon, magyar egyetemeken tartott előadásokat, melyeken mindig hangsúlyozta: minden régiónak megvan a maga olaja, maga fűszerei, és az ott termő zöldségeknek is sajátos ízük van. Azért olyan fontos, egy adott terület élelmeit a helyi fűszerekkel és helyi borokkal párosítsuk össze, mert akkor lelhetjük meg a teljes ízharmóniát.

 

Gen.MICHELE FASCIANO, olasz konyhaművészet szekértő, az Accademia Italiana della Cucina magyarországi Delagátusa

Gen.Michele Fasciano bemutatja az Accademia Italiana della Cucina intézményt a 7.Olasz Konyhaművészet Világhete sajtó konferenciáján (2022, november)

Dávid Ilona,  olasz konyhaművészet szakértője

DÁVID ILONA, az OLASZ KONYHA BLOG website megvalósítója, olasz konyhaművészet szekértő,
az Accademia Italiana della Cucina magyarországi delgáció tagja, olasz gasztronómiai szaknyelv oktató, gasztro storyteller,
a blog számos cikk szerzője

I Love Italian Cuisine Club

Blog nyelvi menü / Cambia lingua nel Blog

bottom of page