Alberto Tibaldi21 ott 20212 minTutto sullo spumante V. Mindent a pezsgőrőlTutto sullo spumante La scelta di una buona bottiglia di spumante La prima cosa, dopo aver deciso in che fascia di prezzo restare è...
Alberto Tibaldi30 set 20214 minLa pasta fresca fatta in casa I. -A friss házitészta, alapvető tanácsok PASTA I. Pasta fresca fattaFriss házitésztát készíteni nem nagy ördöngös dolog, csak egy kis gyakorlat kell hozzá. Minden tészta fajtának megvan a maga receptje. Itt m
Alberto Tibaldi1 set 20212 minTutto sullo spumante IV Mindent a pezsgőrőlTutto sullo spumante Le uve e i vitigni Con quali uve si fanno gli spumanti, vi sono zone vocate o riusciamo a trovare buoni prodotti in...
Alberto Tibaldi18 ago 20214 minFalsi miti 5 luoghi comuni sulla cucina italiana all’estero - Hamis mítoszok és 5 közhely Általában ez így történik: éppen egy szépséges külföldi városban vagy, el vagy bűvölve a látnivalóktól, amikor hirtelen megpillantasz olasz