Az olaszok és étkezési kultúrájuk
Alberto Tibaldi előadása az első Blogtalálkozón
Az olasz konyhaművészet szekértője, az Accademia Italiana della Cucina magyarországi Delegáció tiszteletbeli Delegátusa, az OLASZ KONYHA BLOG konzulense és tanácsadója, számos cikk szerzője, Alberto Tibaldi
Alberto Tibaldi Úr az olasz konyhaművészet markáns képviselője. Kiemelkedő munkássága immár több, mint 20 éve Magyarországon az olasz élelmiszerekről, hozzávalókról, tipikus olasz ételfogásokról való ismeretek terjesztésére törekszik. Különböző fórumokon, magyar egyetemeken tartott előadásokat, melyeken mindig hangsúlyozta: minden régiónak megvan a maga olaja, maga fűszerei, és az ott termő zöldségeknek is sajátos ízük van. Azért olyan fontos, egy adott terület élelmeit a helyi fűszerekkel és helyi borokkal párosítsuk össze, mert akkor lelhetjük meg a teljes ízharmóniát.
Gen.MICHELE FASCIANO, olasz konyhaművészet szekértő, az Accademia Italiana della Cucina magyarországi Delagátusa
Gen.Michele Fasciano bemutatja az Accademia Italiana della Cucina intézményt a 7.Olasz Konyhaművészet Világhete sajtó konferenciáján (2022, november)
Aderisci al nostro club! È GRATUITO!
Leggi QUI sui vantaggi dell'adesione al Club.
Csatlakozz a klubhoz! INGYENES!
A klubtagsággal járó előnyökkről ITT olvashatsz.
Blog nyelvi menü / Cambia lingua nel Blog