CIBI FERMENTATI E LE LORO PROPRIETÀ
Érlelt élelmiszerek jótékony hatása

Cikkek / Articoli

CIBI FERMENTATI E LE LORO PROPRIETÀ
Érlelt élelmiszerek jótékony hatása

Az élelmiszerek érlelése legelsősorban tartósítási szükségletek kielégítésére kereshető vissza. Ős idők óta mindenhol a világon találunk érl

Cottura al forno: come usare il forno elettrico / Sütés az elektromos sütőben

Cottura al forno: come usare il forno elettrico: quando usare la mondalità statica e quando la ventilata / Sütés az elektromos sütőben: mikor használjuk a s...

Cucina alla griglia III. Grillezés faszénen (sűtőrostélyon) barbecue-n 
Cottura sul barbecue con car

GRILLEZÉS III. Grillezés faszénen (sűtőrostélyon) barbecue-n 
A grillezés faszénen olyan aromákkal látja el a ételt, ami nehezen utánozható

Cucina alla griglia VI. Halfélék grillezése
Cottura alla griglia dei prodotti ittici

GRILLEZÉS VI. Trükkök és tanácsok. Halfélék grillezése
Ez egy különleges típusú sütés, ami a zsíros és félzsíros halfélékre való, mint példá

Cucina della Quaresima I. A NAGYBÖJT I.

A NAGYBÖJT I. Mit is jelent "Soványat enni"
Olyannyira hosszú és nehéz ez az időszak, hogy még maga a nyelv is őrzi egy szólás for

DIETA MEDITERRANEA III.
MEDITTERÁN DIÉTA III.
Ingredienti della Dieta mediterranea II.
A mediterrán

Olio d’oliva Ottenuto unicamente dalla spremitura meccanica delle olive, l’olio extravergine di oliva è uno degli elementi centrali della dieta mediterranea....

DIETA MEDITERRANEA V.
MEDITTERÁN DIÉTA V.
Ingredienti della Dieta mediterranea III.
A mediterrán di

Farro La storia del farro come elemento dell’alimentazione umana inizia molto tempo fa. Si tratta, molto probabilmente, della prima varietà di frumento colti...

DIETA MEDITERRANEA VIII.
MEDITTERÁN DIÉTA VIII.
Ricette della DIETA MEDITERRANEA III.
MEDITTERÁN DIE

Pasta broccoli e fagioli neri - Brokkolis, fekete babos tészta Ingredienti  800 g di fagioli neri lessati (peso sgocciolato)  800 g di broccoli lessati  1...

DIETA MEDITERRANEA XII.
MEDITTERÁN DIÉTA XII.
Ricette della DIETA MEDITERRANEA VII.
MEDITTERÁN DIETA

Insalata d’orzo con olive e noci pecan - Olívás-pekándiós árpa saláta Ingredienti  120 g di orzo  600 g di pomodori  40 g di mais  300 g di funghi crudi ...

DIETA MEDITERRANEA XV.
MEDITTERÁN DIÉTA XV.
Ricette della DIETA MEDITERRANEA X.
MEDITTERÁN DIETA rec

Riso con zucchine e piselli - Cukkinis-borsós rizs Ingredienti  160 g di riso  1000 g di zucchine  400 g di piselli  Cipolla  4 cucchiai di olio di oliv...

COME SI APPARECCHIA UNA TAVOLA I.
ASZTALTERÍTÉS I. Általános tudnivalók

Egy jól megterített asztal kifinomultságra, jó nevelésre utal és még bizonyítja ezen kívül a figyelmet és a gondoskodást, amellyel a házigaz

Cucina alla griglia I. Grillezési technikák
Tecniche di cottura alla griglia

GRILLEZÉS I.
Trükkök és tanácsok. Grillezési technikák
A grillezéssel való sütés elsőszámú nehézsége az, hogy meg tudjuk állapítani a rács h

Cucina alla griglia IV.A hússütés grillezési eljárással I.
Griglia della carne I.

GRILLEZÉS IV. Trükkök és tanácsok. A hússütés grillezési eljárással I.
Minden egyes típusú húsnak megvannak a maga egyedi tulajdonságai, eze

Cucina alla griglia VII. Zöldségek és gyümölcsök grillezése
Cottura della frutta e delle verdure all

GRILLEZÉS VII. Trükkök és tanácsok. Zöldségek és gyümölcsök grillezése


A grillezett gyümölcs.
Ritkán grillezünk gyümölcsöt, pedig grillez

Cucina della Quaresima II. A NAGYBÖJT receptjei

A NAGYBÖJT II. A Nagyböjt receptjei
Az első fogástól egészen a desszertig, az olasz gasztronómián belül egyenesen Nagyböjti konyhaművészetér

DIETA MEDITERRANEA IV.
MEDITTERÁN DIÉTA IV.
Ingredienti della Dieta mediterranea III.
A mediterrán

Legumi Lenticchie, ceci, fagioli, piselli, sono solo alcuni dei legumi più noti con cui preparare pietanze che saziano e che fanno bene al nostro organismo. ...

DIETA MEDITERRANEA VI.
MEDITTERÁN DIÉTA VI.
Ricette della DIETA MEDITERRANEA I.
MEDITTERÁN DIETA rec

Pasta e fagioli - Babos tészta Ingredienti  280 g pasta corta rigata  500 g fagioli cannellini o borlotti (se freschi 1000 gr)  2 spicchi d’aglio  20 g ...

DIETA MEDITERRANEA X.
MEDITTERÁN DIÉTA X.
Ricette della DIETA MEDITERRANEA V.
MEDITTERÁN DIETA recep

Farro e zucchine con aglio e prezzemolo - Tönkölybúza fokhagymás-petrezselymes cukkinival Ingredienti  120 g di farro  1200 g di zucchine  400 g di pomod...

DIETA MEDITERRANEA XIII.
MEDITTERÁN DIÉTA XIII.
Ricette della DIETA MEDITERRANEA VIII.
MEDITTERÁN DI

Insalata di Ceci e Spinaci al Limone - Citromos csicseriborsó és spenót saláta Ingredienti  800 g di ceci lessati (peso sgocciolato)  800 g di spinaci les...

DIETA MEDITERRANEA XVI.
MEDITTERÁN DIÉTA XVI.
Ricette della DIETA MEDITERRANEA XI.
MEDITTERÁN DIETA

Spaghetti sciuè sciuè - Ripsz-ropsz spagetti Ingredienti  300 g di spaghetti  800 g di pomodori rossi ben maturi  10 foglie di basilico  2 spicchi d’agli...

COME SI APPARECCHIA UNA TAVOLA II.
ASZTALTERÍTÉS II. A tányérok és az evőeszközök elhelyezése

Ha a felszolgálást egy vagy több felszolgáló végzi csak egy tányér lesz kirakva, - ebédre, ha leves is lesz ki kell rakni a leveses tányért

Cucina alla griglia II. Grillezés fával
Cottura con le braci di legna.

GRILLEZÉS II. Grillezés faparázson.
Ahhoz, hogy jó grillezési élményt és eredményt érjük el, gondosan kell pár szempontot végiggondolni a fa

Cucina alla griglia V. A hússütés II.
Griglia della carne II.

GRILLEZÉS V. Trükkök és tanácsok. A hússütés grillezési eljárással II.
A hús sütési fokának felmérése

A vendéglátásban létezik egy hivatalo

Cucina alla griglia VIII. A nyárson sűtés és sütés a kemence előtt
Cottura allo spiedo e cottura dav

GRILLEZÉS VIII. Trükkök és tanácsok. A nyárson sűtés

A nyárs az egyik legősibb sütési eszköz és szinte kivétel nélkül a húsok sütésére hasz

DIETA MEDITERRANEA II.
MEDITTERÁN DIÉTA II.
Ingredienti della Dieta mediterranea I.
A mediterrán di

Pomodoro Originario dell’America del Sud, il pomodoro fu importato in Europa dagli Spagnoli nel XVI secolo. Le origini del nome per alcuni studiosi derivano ...

DIETA MEDITERRANEA IX.
MEDITTERÁN DIÉTA IX.
Ricette della DIETA MEDITERRANEA IV.
MEDITTERÁN DIETA re

Riso integrale con fagiolini, aglio e pomodoro fresco - Zöldbabos, fokhagymás, friss paradicsomos barna rizs Ingredienti  600 g di fagiolini  600 g di pom...

DIETA MEDITERRANEA VII.
MEDITTERÁN DIÉTA VII.
Ricette della DIETA MEDITERRANEA II.
MEDITTERÁN DIETA

Pasta alle melanzane - Padlizsános tészta Ingredienti  280 g di pasta corta  500 g di melanzane  600 g di pomodoro  10 foglie di basilico  2 spicchi d’a...

DIETA MEDITERRANEA XI.
MEDITTERÁN DIÉTA XI.
Ricette della DIETA MEDITERRANEA VI.
MEDITTERÁN DIETA re

Minestrone asciutto di ceci con pasta - Csicseriborsó száraz minestrone tésztával Ingredienti  160 g di pasta  1000 g di verdure da minestrone  1000 g di...

DIETA MEDITERRANEA XIV.
MEDITTERÁN DIÉTA XIV.
Ricette della DIETA MEDITERRANEA IX.
MEDITTERÁN DIETA

Vellutata di zucca o broccoli con crostini - Sütőtök vagy brokkoli krémleves pirítóssal Ingredienti  1200 g di zucca  4 cucchiai di olio di oliva  Cipoll...

DIETA MEDITERRANEA XVII.
MEDITTERÁN DIÉTA XVII.
Ricette della DIETA MEDITERRANEA XII.
MEDITTERÁN DIE

Minestra di ceci e cozze - Csicseriborsós fekete kagyló leves Ingredienti  800 g di cozze fresche  600 g di ceci (già lessati)  1,5 litro circa di acqua ...

© 2017 Eu-Project Bt. 1081 Budapest, Bezerédi utca, 19; Adószám: HU25800474; Cg: 01-06-791333

FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK