DIETA MEDITERRANEA VIII. MEDITTERÁN DIÉTA VIII. Ricette della DIETA MEDITERRANEA III. MEDITTERÁN DIE


Pasta broccoli e fagioli neri - Brokkolis, fekete babos tészta

Ingredienti

 800 g di fagioli neri lessati (peso sgocciolato)  800 g di broccoli lessati  160 g di pasta integrale o normale  8 cucchiai di olio di oliva  4 spicchi di aglio, peperoncino, sale e pepe  4 cucchiaini di parmigiano

Preparazione In una pentola portate ad ebollizione abbondante acqua. Unite il sale, l’aglio, i broccoli, i fagioli e la pasta e fate bollire per il tempo necessario alla cottura della pasta. Scolate e servite condendo con l’olio, il peperoncino e il parmigiano.

Hozzávalók

 800 gramm főtt fekete bab (lecsöpögtetett súly)  800 gramm főtt brokkoli  160 gramm teljes kiőrlésű vagy sima tészta  8 kanál olívaolaj  4 gerezd fokhagyma, erős paprika, só és bors  4 kiskanál parmezán

Elkészítés

Lábosban bőséges mennyiségű vizet forralunk. Hozzáadjuk a sót, fokhagymát, brokkolit, babot és tésztát és a tészta megfőzéséhez szükséges ideig forrásban tartjuk. Leszűrjük és olajjal, erős paprikával és parmezánnal ízesítve tálaljuk.

#BROCHUREdellAmbasciataItaliana

FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK

© 2017 Eu-Project Bt. 1081 Budapest, Bezerédi utca, 19; Adószám: HU25800474; Cg: 01-06-791333