Alberto Tibaldi kidolgozĂĄsĂĄban2018. jĂșl. 11.1 percParadicsom / PomodoroA paradicsom 4. JĂłtĂ©kony Ă©s kevĂ©sbĂ© jotĂ©kony hatĂĄsaA paradicsom: jĂłtĂ©kony Ă©s kevĂ©sbĂ© jotĂ©kony hatĂĄsa. Szakemberek szerint nincs hatĂĄsosabb oregedĂ©s elleni szer, mint a paradicsom.
Alberto Tibaldi2018. jĂșl. 2.1 percHalak / PesceHalak 5. A hirtelen sĂŒlt hal/halszeletA hirtelen sĂŒlt hal/halszelet. A hirtelen sĂŒlt hal a közepes mĂ©retƱ hal, vagy halszelet Ă©s vajban sĂŒtjĂŒk.
Alberto Tibaldi2018. jĂșn. 17.2 percHalak / PesceHalak 4. A fĆtt halA fĆtt hal. MielĆtt belehelyeznĂ©nk a halat, hagymĂĄt, zellert, sĂĄrgarĂ©pĂĄt, gyökereket, babĂ©rlevelet, szegfƱszeget, citromszeleteket, fehĂ©rbor
Alberto Tibaldi2018. jĂșn. 4.3 percHalak / PesceHalak 3. ZsĂradĂ©kban sĂŒlt halKismĂ©retƱ halak esetĂ©ben, amelyek maximum 3 cm vastagsĂĄgĂșak, vagy kis vastagsĂĄgĂș filĂ©kre vagy halszeletekre ideĂĄlis a zsĂradĂ©kban sĂŒtĂ©s.